Nieuws Antwerpen Ufinity uit Kontich opent vestiging in Gent

Ufinity uit Kontich opent vestiging in Gent

Ufinity uit Kontich opent vestiging in Gent

KONTICH – Financieel serviceprovider Ufinity bestaat 10 jaar en zet volop in op groei. Zo opent het adviesbureau uit Kontich een extra vestiging in Gent. Ook willen ze het aantal consultants op de payroll meer dan verdubbelen.

Adviesbureau Ufinity uit Kontich helpt financiële professionals aan werk en adviseert bedrijven bij HR-vraagstukken en financiële processen. Naar aanleiding van hun 10-jarig bestaan, koesteren ze nog grotere ambities om financiële afdelingen in topvorm te brengen. Met de opening van hun tweede vestiging, in Gent, zal het bedrijf uit Kontich nu ook inspelen op de financiële arbeidsmarkt van Oost- en West-Vlaanderen.

“Onze ambitie was nog nooit zo tastbaar groot”, zegt Ine Meeussen, partner van Ufinity.  “We hebben een zeer helder plan van aanpak én een topteam van meer dan 20 collega’s met dezelfde ambitie om financiële afdelingen te optimaliseren door staffing en innovatie.”

Focus op finance consultants

Om te voldoen aan de steeds grotere vraag naar finance consultants, zal Ufinity in 2020 hun aantal consultants op de payroll meer dan verdubbelen. Om deze doelstelling waar te maken, is het aantal collega’s van het intern team ook sterk gegroeid. “Het opleidingspakket van de payroll consultants is vanaf 2020 meer op maat afgestemd en zijn er drie open dagopleidingen die gericht zijn op technische skills voor financials. Daar bovenop mogen de consultants zich nog verwachten aan leuke teambuildings, events en afterworks.”

Die 10de verjaardag viert Ufinity binnenkort onder meer met de organisatie van FINFuture, een finance- & digitaliseringsbeurs van formaat in maart.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.