Nieuws Antwerpen ufinity wijst afstuderenden de weg naar de arbeidsmarkt

ufinity wijst afstuderenden de weg naar de arbeidsmarkt

ufinity wijst afstuderenden de weg naar de arbeidsmarkt

KONTICH – Via online videosessies wil ufinity afstuderenden de weg naar de arbeidsmarkt wijzen. Bachelor- en masterstudenten die dit schooljaar afstuderen, missen nu immers heel wat informatie door geannuleerde jobbeurzen en bedrijfsseminaries. Over enkele maanden worden zij wel op de arbeidsmarkt verwacht. Een hele uitdaging voor zij die nog niet goed weten welke richting ze uit willen. Daar wil ufinity graag wat aan doen.

Met 10 jaar ervaring in de financiële arbeidsmarkt, organiseert ufinity namelijk online videosessies voor studenten in het laatste jaar van een financiële studierichting. Dat kan gaan van accountancy en fiscaliteit tot handelswetenschappen, TEW, handelsingenieur of economie. Iedere student die al met zekerheid weet dat hij of zij het financiële arbeidsveld wil ingaan, is welkom.

Kristof Vandenhende begeleidt de videosessies. Hij is business manager bij ufinity, met focus op onder meer het consultancy en young graduates programma ufinitYoungsters: “Eigenlijk willen we gewoon laten weten aan de studenten dat ze er niet alleen voor staan en dat het helemaal oké is als ze het eigenlijk nog niet weten. Maar ook dat ze bij ons terecht kunnen met vragen, ook – en zéker – in coronatijden.”

ufinity vierde in januari nog haar 10-jarig bestaan. Het financiële consultancybedrijf biedt naast de videosessies voor studenten ook online trainingen en webinars aan voor het brede publiek.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.