Nieuws Antwerpen UfinitYoungster groeit na 1 jaar uit tot succesformule

UfinitYoungster groeit na 1 jaar uit tot succesformule

UfinitYoungster groeit na 1 jaar uit tot succesformule

KONTICH – Eén jaar geleden startte Ufinity met de UfinitYoungster-traineeship. Vandaag spreekt het concept al heel wat pas afgestudeerden en juniors in de fincanciële sector aan. Ook bedrijven halen er hun voordeel uit.

Bachelors en Masters in Handelswetenschappen, Handelsingenieur en Toegepaste Economische Wetenschappen met maximaal drie jaar ervaring krijgen via UfinitYoungsters de kans om werkervaring op te doen. Daarbij zoekt het bedrijf uit Kontich naar opdrachten die het meest aansluiten bij zijn of haar interesses, kennis en vaardigheden. Het gaat om een betaalde bedrijfsstage in Accounting, Treasury, Credit, Controlling of Audit.

In het traineeship start een Youngster op een financiële afdeling van een (middel)groot bedrijf met een contract van onbepaalde duur. Gedurende 6 maanden kan hij uitzoeken in welke rol hij zich het best voelt zonder zich aan één definitieve functie vast te pinnen.

Meteen inzetbaar

De partnerbedrijven waar een Youngster start, komen via het programma in contact komen met talent dat ze vaak zelf niet meteen vinden of kunnen aantrekken. De young potentials zijn dankzij hun financiële opleiding en achtergrond bovendien meteen inzetbaar op de werkvloer.

Tom Van der Auwera, mentor van één van de Youngsters bij Akka Technologies. “Als groot bedrijf met meer dan 20.000 werknemers, waarvan bijna 1.000 in België, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw talent. UfinitYoungsters is een extra kanaal om nieuwe mensen te vinden. Zo beschikt elke youngster over een netwerk vrienden en studiegenoten die zo in contact met ons komen. Ufinity neemt ons ook mee in zijn campus-recruitmentcommunicatie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.