Nieuws Antwerpen Uitbater van Bizie Lizie neemt Brasserie Berlin over

Uitbater van Bizie Lizie neemt Brasserie Berlin over

Uitbater van Bizie Lizie neemt Brasserie Berlin over

ANTWERPEN – De bvba achter Brasserie Berlin, gelegen aan de politietoren aan de Oudaan, moest vorige maand de boeken neerleggen, omdat de schulden te hoog waren opgelopen. Nu is er een nieuwe eigenaar. Dave Dierickx, zaakvoerder van Bizie Lizie op de Vlaamsekaai, neemt de zaak over. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

Brasserie Berlin was de laatste zaak van een vijftal etablissementen van de Hasseltse zakenman Jean-Claude Creeten. De curator ontsloeg 44 personeelsleden en ging op zoek naar een overnemer via het veilinghuis Moyersoen uit Aartselaar. “Er waren twee biedingen. Het bedrijf De Mergpijp bracht het hoogste bod uit”, zegt curator Borg Moestermans aan Gazet van Antwerpen.

De nieuwe eigenaar wil de brasserie helemaal vernieuwen, maar veel is nog onduidelijk. Zaakvoerder Dave Dierickx: “We moeten nog samenzitten met Haacht, dat een brouwerijcontract had met de vorige zaak. En afhankelijk van de nog resterende duurtijd van het huurcontract plannen we nog een renovatie, want de zaak is nu helemaal uitgeleefd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.