Nieuws Antwerpen Uitbaters gezocht voor chalets op Antwerpse kerstmarkt

Uitbaters gezocht voor chalets op Antwerpse kerstmarkt

Uitbaters gezocht voor chalets op Antwerpse kerstmarkt

ANTWERPEN – De kerstperiode is nog veraf, maar toch zoekt de Stad Antwerpen al naar ondernemers die een chalet willen uitbaten op de kerstmarkt. Voor starters is er een verminderd tarief van toepassing.

Het jaarlijkse eindejaarsevenement Winter gaat dit jaar op zaterdag 7 december van start met een groots openingsfeest en eindigt op zondag 5 januari 2020. Uiteraard ontbreekt het weer niet aan een gezellige kerstmarkt, waar bezoekers eten, drank, cadeaus en hebbedingen kunnen aanschaffen. Vorig jaar bestond de markt uit bijna honderd chalets op de Groenplaats, de Grote Markt, de Suikerrui en het Steenplein.

Gunstige tarieven voor starters

Wie als ondernemer geïnteresseerd is om zo’n chalet uit te baten, kan zich binnenkort al kandidaat stellen. De inschrijvingsperiode loopt nog tot 14 juni – voor consumptiechalets is er een openbare bieding op 2 juli. Een aantal chalets zijn voorbehouden voor bedrijven van maximaal vier jaar oud. Zij kunnen die huren gedurende één week tegen een verminderd tarief. Een buitenkans om het grote publiek op te zoeken, want tijdens de laatste editie van Winter ontving Antwerpen in totaal 1,15 miljoen bezoekers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.