Nieuws Antwerpen Uitstekende cijfers voor ECU-Line

Uitstekende cijfers voor ECU-Line

Uitstekende cijfers voor ECU-Line

ecuDe ECU-Line is een vertrouwde aanblik in de haven van Antwerpen. Het bedrijf maakt deel uit van de Indiase Avvashya Group uit Mumbai en heeft een stevig aandeel in de Antwerpse overslagcijfers.

Met een omzet van 63 miljoen euro heeft de onderneming aan de Antwerpse Schomhoeveweg het in 2014 opnieuw uitstekend gedaan. De bedrijfswinst werd verder verhoogd tot 565.006 euro maar de winst van 2013 werd dan wel omgezet in een verlies van 150.000 euro. “Aangezien de geconsolideerde resultaten van de groep verder gunstig evolueerden hoeft een en ander geen probleem te stellen”, heet het in het jaarverslag dat gedeponeerd werd bij de Nationale Bank.

ECU-Line
dat aangestuurd wordt door managing director Ivan Lardenoit is gespecialiseerd in zogenaamd multimodaal transport en is als logistiek bedrijf actief over nagenoeg de hele wereld. Het gaat dan vooral om LCL-transporten: less than container loads. De ECU-Line neemt evenwel net zo goed containers mee aan boord.

Het zusterbedrijf ECU-Logistics realiseerde een omzet van 8,9 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.