Nieuws Antwerpen Uitverkoop bij erotiekketen Pabo

Uitverkoop bij erotiekketen Pabo

Uitverkoop bij erotiekketen Pabo

AARTSELAAR – Vanaf eind augustus zijn de goederen van erotiekketen Pabo aan stevige kortingen te koop in drie verschillende winkels, waaronder die langs de A12 in Aartselaar. Troostwijk Veilingen verzorgt de winkeluitverkoop na het faillissement van de erotiekketen. De winkelinrichting van de winkels is reeds geveild op de site van Troostwijk. 

Op 29 en 30 augustus vindt de live winkeluitverkoop van Pabo plaats in de drie beste verkooppunten in Aartselaar, Roeselare en Wetteren. De artikelen uit de overige zeven winkels worden naar daar overgebracht.

“Met een live uitverkoop in de fysieke winkels verwachten we een hogere opbrengst en bereiken we meer lokale klanten. We kiezen er daarom voor om alles onder te brengen in de drie Pabo winkels die het beste draaiden. De zeven andere panden moeten eind augustus leeggemaakt worden. Het zou dus niet opportuun zijn om ze allemaal open te houden”, aldus Koen Grysolle, manager Experten & Site managers.

Troostwijk Veilingen is door de curator aangeduid om het faillissement van Pabo te behandelen. “We stellen alles in werking om voor Pabo de best mogelijke opbrengst te behalen en het maximum uit het actief te halen. Daarnaast is het is onze taak als veilinghuis om de curator op alle vlakken zoveel mogelijk te ontzorgen”, vertelt Koen Grysolle.

Stijging winkeluitverkopen

Het veilinghuis, dat zowel faillissementen als vrijwillige verkopen verzorgt, merkt dat de retailsector het steeds moeilijker krijgt en behandelt beduidend meer winkeluitverkopen dan vroeger. “De voorbije maanden verzorgden we de uitverkopen van heel wat bekende merken, zoals CoolCat, Boobs-‘n-burps, GANT en G Star, merken die stilaan uit het straatbeeld verdwijnen”, aldus Koen Grysolle.

Volgens Troostwijk Veilingen ligt het veranderende koopgedrag van de consument aan de basis van deze faillissementen. Zo bestelt de consument niet enkel steeds meer goederen online waardoor winkels op minder goed gelegen locaties het moeilijk krijgen om te overleven, maar gaan mensen in middelgrote steden ook steeds vaker op andere plaatsen winkelen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.