Nieuws Uitzendbureau Mojo overgenomen door Limburgse groep

Uitzendbureau Mojo overgenomen door Limburgse groep

Uitzendbureau Mojo overgenomen door Limburgse groep

REGIO – Het Limburgse Glowi Jobs heeft uitzendbureau Mojo overgenomen. Mojo heeft negentien medewerkers in dienst, verspreid over kantoren in Evergem, Lokeren, Antwerpen, Gent en Sint-Niklaas.

Glowi Jobs is één van de drie divisies binnen Glowi, naast Glowi Facilities, voor schoonmakers en glazenwassers, en Het Poetsbureau. De nieuwe merkenstructuur werd eerder dit jaar gelanceerd. In die context stapte ook BNP Paribas Fortis Private Equity in de holding als externe investeerder.

Met de overname van Mojo verwacht Glowi Jobs een toename van de omzet van 10 naar 25 miljoen euro. Mojo-bestuurder Tim Van Damme blijft actief als commercieel directeur en zal Glowi Jobs samen met huidig gedelegeerd bestuurder Asia Wielgus leiden.

Triumviraat

Van Damme is niet de enige die Glowi komt versterken. Zo komt Hannah Spaepen aan boord als co-CEO. Samen met Jo Mellemans en Elly Huysmans, de oprichter-eigenaars, vormen ze een “triumviraat van co-CEO’s”, elk met eigen focusdomeinen en verantwoordelijkheden.

Daarnaast is Rudy Sterkens aangesteld als nieuwe CFO. Sterkens was eerder onder meer financieel directeur van Dovre.

 

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.