Nieuws Antwerpen Ulvenhout Vastgoed Borsbeek gaat op in Syncura

Ulvenhout Vastgoed Borsbeek gaat op in Syncura

Ulvenhout Vastgoed Borsbeek gaat op in Syncura

BORSBEEK/ANTWERPEN – Ulvenhout Vastgoed, de vijfde grootste syndicus in Vlaanderen, wordt overgenomen door Belgisch marktleider Syncura, onderdeel van Vande Moortel Real Estate. Syncura breidt met deze overname haar netwerk uit naar Limburg, en versterkt haar marktpositie in Antwerpen en aan de Belgische kust. Het kantoor in Borsbeek blijft open en wordt geïntegreerd in het Syncura netwerk.

Syncura is met meer dan 30 jaar ervaring en 77 gekwalificeerde medewerkers dé specialist in beheer van mede-eigendom in zowel residentieel- (appartementen), commercieel- (kmo-units, hotels…) als zorgvastgoed (assistentiewoningen). Syncura had tot nu toe dertien kantoren, waaronder Antwerpen, en krijgt met de overname van Ulvenhout Vastgoed nu ook kantoren in Tongeren, Borsbeek en Leopoldsburg. Door deze overname versterkt Syncura haar landelijke dekking.

Syncura ceo Thomas Vande Moortel: “We kijken erg uit om de krachten te bundelen en zo op deze manier onze huidige en nieuwe klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De keuze voor Ulvenhout was voor ons evident. Ook Ulvenhout Vastgoed groeide de voorbije jaren sterk door diverse overnames, hanteert dezelfde waarden, is sterkt gedigitaliseerd en heeft de drive om verder te innoveren en verder te digitaliseren.”

Immo en rentmeester

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura, een zusterbedrijf van Syncura, neemt de immo- en rentmeesteractiviteiten over van Ulvenhout Vastgoed. “Het complementaire netwerk van Ulvenhout Vastgoed en Rencura zorgt ervoor dat we onze klanten nu ook professioneel kunnen gaan bedienen in Antwerpen en Limburg”, zegt ceo Simon Vande Moortel.

Syncura heeft meer dan 30 jaar ervaring. In totaliteit zal Syncura na de overname instaan voor het beheer van meer dan 30.000 appartementen over een netwerk van 17 kantoren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.