Nieuws Antwerpen Uniek verzorgingssalon voor chemopatiënten opent in Brasschaat

Uniek verzorgingssalon voor chemopatiënten opent in Brasschaat

Uniek verzorgingssalon voor chemopatiënten opent in Brasschaat

BRASSCHAAT – In Brasschaat heeft Top Hair & Care de deuren geopend. Een uniek salon in Vlaanderen, want chemopatiënten vinden er op één plaats de juiste zorg en producten. Dat gaat van speciale gezichtsbehandelingen met aangepaste producten, deugddoende massages tot het passen en kopen van pruiken.

Nadia Roziers is al twintig jaar eigenares van Top Hair en kreeg recent het pand naast het kapsalon in handen: “Ik wil al lang meer betekenen voor vrouwen die een chemobehandeling moeten ondergaan. Ik kwam vaak met hen in contact omdat ik in het kapsalon ook pruiken verkoop. Dikwijls moeten ze van het ene adres naar het andere om allerlei dingen te regelen en aan te kopen. Hier is alles beschikbaar, in alle discretie.”

Het professioneel opgeleid team van Top Hair & Care staat klanten met raad en daad bij en helpt bij het tekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van make-up of het bijknippen van een pruik. Tatoeëren van tepels en wegwerken van littekens behoort op termijn ook tot de mogelijkheden.

Huiselijke sfeer

Het initiatief wordt ondersteund door Think Pink, de vzw die meer aandacht vraagt voor borstkanker. Heidi Vansevenant, voorzitster en oprichtster van de organisatie: “Een ziekenhuis is niet voor iedereen de juiste omgeving voor dit soort zorg. Daarnaast is het fijn dat alles op één plaats kan in een huiselijke sfeer. We brengen al zo veel tijd door in ziekenhuizen.”

Voor Nadia Roziers is het een droom die in vervulling gaat. “Een vrouw opnieuw zelfvertrouwen geven tijdens die moeilijke periode, daar draait het voor mij om.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.