Nieuws Antwerpen UNIK zet verhaal verder in Lier

UNIK zet verhaal verder in Lier

UNIK zet verhaal verder in Lier

LIER/MORTSEL – Eind 2018 ging UNIK van start als een pop-up in Mortsel. Daar werden praktische en designvolle producten verkocht die het dagelijkse leven van ouderen of mensen met een beperking vergemakkelijken. Er werd al een vervolg aan de pop-up gegeven met een webshop. Nu komt er ook een showroom in Lier bij.

Een handige slazwierder waar je geen kracht voor nodig hebt, onbreekbaar servies, op maat gemaakte krukken en wandelstokken, veters die je met één hand kan knopen, een laptoptray voor in de zetel, enzoverder. In de categorieën Koken en eten, In Huis, Verzorging & Comfort, Onderweg en Kleding & Accessoires biedt UNIK talloze praktische én designvolle producten aan.

Oprichtster Yannic Verlinden: “Hulpmiddelen zien er vaak onaantrekkelijk uit. Het moet dan wel functioneel zijn, maar als gebruiker wil je graag toch net iets meer. Van bij de start wilde ik dan ook die producten aanbieden zonder dat ze stigmatiserend of ziek ogen. Met de pop-up bleek al snel dat heel wat mensen daarop zaten te wachten. Een webshop was een logisch gevolg.”

Op die webshop krijgen klanten per product de voor- en nadelen opgesomd. “We gaan zelfs zo ver dat we vermelden hoe een product is verpakt en of je het eenvoudig open krijgt.”

In de winkel

Voortaan kunnen al die producten ook eerst getest worden in de nieuwe showroom in Lier. “We heten onze klanten daar graag welkom en verlenen hen advies. Ook producten die online worden besteld, kunnen hier worden afgehaald.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.