Nieuws Antwerpen Unilin vaste klant bij OM Partners

Unilin vaste klant bij OM Partners

Unilin vaste klant bij OM Partners

ompartnersFloor covering specialist Unilin heeft zijn lopende contracten met OM Partners uitgebreid met het OMP Plus systeem. OM Partners uit Wommelgem is gespecialiseerd in supply chain planning solutions voor verscheidene industrietakken. OMP Plus is een systeem dat de vraag in de markt voorspelt op basis van historische verkoopcijfers en actuele marktinformatie.

Unilin produceert laminaat, parket en vinyl onder de merknamen Quick-Step en Pergo. Daarnaast ook houten panelen, daksystemen en scheidingswanden. Het bedrijf uit Wielsbeke maakt met zijn 21 productievestigingen over de hele wereld deel uit van de Amerikaanse groep Mohawk.

OMP Plus komt aan de beginfase van de supply chain en waardoor Unilin zijn geplande productie, zijn stocks en zijn verkoop nog beter moduleren, zegt Wouter Blondeel van OM Partners. “Het contract is voor ons in die mate interessant omdat we via Unilin ook contact hebben met Mohawk en de facto met de hele internationale markt van de floor covering. We onderkennen een sterke belangstelling in ons product Supply chain planning is nu eenmaal een hot item. Iedereen heeft het over rentabiliteitsverbetering en wie zijn stocks optimaal kan positioneren realiseert ook de beste cijfers.”

De waarde van het contract wordt voorzichtig toegedekt. Drie specialisten zullen er wel drie tot zes maanden de handen vol mee hebben.

OM Partners werd opgezet in 1985 en stelt onderhand 300 mensen tewerk. De omzet is ondertussen gegroeid tot 35 miljoen euro.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.