Nieuws Antwerpen Unique pakt hoofdkantoor in voor 50ste verjaardag

Unique pakt hoofdkantoor in voor 50ste verjaardag

Unique pakt hoofdkantoor in voor 50ste verjaardag

Unique viert dit jaar haar 50ste verjaardag. De HR-dienstverlener van Nederlandse bodem viert dat gouden jubileum op verschillende manieren. Ook het Belgische hoofdkwartier in Antwerpen ontsnapt niet aan de festiviteiten: het gebouw werd omhuld door een levensgrote banner.

Het 50-jarig bestaan laat Unique niet zomaar voorbijgaan. Een eerste actie is alvast afgerond: het hoofdkwartier in Antwerpen werd ingepakt met een levensgrote banner. In februari worden uitzendkrachten in de bloemetjes gezet, in maart volgt een filmpje over de evolutie van het rekruteringskantoor en in april lanceert Unique een eigen podcastreeks met enkele medewerkers. Eind april staat een kick-offevent op de planning en ook in juni volgen nog enkele klantenevents.

“Zonder onze trouwe klanten, gedreven uitzendkrachten en medewerkers zouden wij hier vandaag niet staan, en dat beseffen we goed. Reden te meer om hen te bedanken en actief te betrekken in onze feestelijkheden”, vertelt general manager An Aelbrecht.

Grootste van het land

Unique staat kmo’s in uiteenlopende sectoren bij via werving, selectie, projectstaffing, uitzendarbeid, … Daarbij wordt verder gekeken dan het cv: ook de persoonlijkheid en talenten van iedere kandidaat worden in kaart gebracht en gekoppeld aan de bedrijfscultuur van de toekomstige werkgever.

Het bedrijf werd in 1972 in Amsterdam opgericht als rekruteringsbureau. Al snel werden de diensten uitgebreid en kreeg Unique ook in België voet aan de grond. De Unique-groep bundelt vier spelers: Unique, Unique Career, Express Medical en Receptel. Vandaag is het met 580 medewerkers één van de grootste hr-dienstverleners van ons land.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.