Nieuws Unizo provincie Antwerpen schakelt ARCAS Law in

Unizo provincie Antwerpen schakelt ARCAS Law in

Unizo provincie Antwerpen schakelt ARCAS Law in

Unizo provincie Antwerpen en ARCAS Law gaan een partnership aan. Het partnership moet ervoor zorgen dat zelfstandige ondernemers duiding kunnen krijgen rond juridische thema’s zodat ze voorbereid zijn wanneer ze met een probleem geconfronteerd worden.

“Voor Unizo provincie Antwerpen is een partnership, zoals met ARCAS Law, belangrijk omdat we zo extra expertise kunnen aanreiken aan onze leden. In het kader van dit partnership gaan we van start door onze ondernemers samen te brengen om een aantal thema’s op te lijsten die we dan nadien met de experten van ARCAS Law op een behapbare wijze uitwerken en via verschillende kanalen naar onze zelfstandige ondernemers brengen”, licht Carl Van Dyck, directeur Unizo provincie Antwerpen, de samenwerking toe.

“De context waarin ondernemers vandaag moeten opereren is er niet eenvoudiger op geworden. Denk maar aan GDPR, de internationale context waarin steeds meer gewerkt wordt, geeft ons een opdracht om ondernemers te informeren”, zegt Bart Volders, partner ARCAS Law. “Voorkomen is beter dan genezen, ook in een juridische context”, aldus Karel Schulpen, partner ARCAS LAW.

ARCAS Law wil daarom niet enkel vanop afstand ondernemers informeren, maar zal dankzij deze samenwerking ook meer aanwezig zijn bij activiteiten van UNIZO en zo meer bereikbaar en aanspreekbaar zijn voor de leden van UNIZO. “Ook wij zijn ondernemers en vanuit onze expertise willen we andere ondernemers juridisch ondersteunen en dit niet enkel wanneer het fout loopt. Met een goed contract, maar ook met een simpele email die juridisch afgedekt is, kan je al heel veel problemen vermijden”, aldus Eveline Van Laere, advocaat ARCAS Law.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.