Nieuws Antwerpen Uptime Group verhuisd naar Edegem

Uptime Group verhuisd naar Edegem

Uptime Group verhuisd naar Edegem

ritaDe Uptime Group is zijn stek ontgroeid in Kontich. Het bedrijf is daarom verhuisd naar de buurgemeente Edegem waar het aan de Koning Boudewijnlaan een nieuwe omgeving gevonden heeft.

De Uptime Group maakt mee deel uit van de Cronos Groep, de integrator van informaticasystemen uit datzelfde Kontich. De Cronos Group is in al die jaren uitgegroeid tot een sterk vertakte boom met tientallen kleinere IT-bedrijven. De Uptime Group is een van de zijtakken die stilaan te groot geworden is voor de omgeving van de Veldkant.

De Uptime Group spitst zich als ICT-specialist toe op infrastructuurvraagstukken. Het bedrijf volgt de hele levenscyclus van de IT-infrastructuur op en doet dan zowel aan analyse en verbetering, dimensionering, configuratie, installatie, migratie en integratie. Opmerkelijk daarbij is dat ook de Uptime Group zelf opgesplitst is in verscheidene kleinere competence centers die elk voor zich gespecialiseerd zijn op de onderdelen van diezelfde infrastructuurcyclus.

De verhuis naar Edegem moet het bedrijf nieuwe zuurstof geven en op die manier zijn expansieve groei bestendigen. Het bedrijf wordt aangestuurd door Rita Verreydt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.