Nieuws Antwerpen Uw Geldarchitect uit Ranst slaat vleugels uit

Uw Geldarchitect uit Ranst slaat vleugels uit

Uw Geldarchitect uit Ranst slaat vleugels uit

Ruim een jaar geleden lanceerde gewezen bankprofessional Tom Horemans zich als Uw Geldarchitect. Door alle geld- en verzekeringszaken van zijn klanten onder een vergrootglas te houden, bespaart hij hen telkens een fors bedrag. Zijn unieke concept slaat aan, want ondertussen is er op zijn initiatief in Oost-Vlaanderen al een tweede Uw Geldarchitect aan de slag en is het de ambitie om ook in de andere regio’s dit nieuwe beroep te introduceren.

Bespaar u de moeite om ‘geldarchitect’ op te zoeken in de Dikke van Dale. Het woord staat er niet in. Het is dan ook een gloednieuw concept, ontworpen door financieel coach Tom Horemans. Hij gaat er prat op dat hij zijn klanten in begrijpelijke taal uitlegt hoe ze in hun bankzaken, verzekering, kredieten, … aanzienlijke sommen geld kunnen besparen. Bovendien benadrukt hij als Uw Geldarchitect dat hij dat in alle onafhankelijkheid doet.

“Ik ben niet gebonden aan een of ander product of aan welke bank of verzekeringsmaatschappij dan ook. Het enige wat me interesseert is wat ik voor mijn klanten kan besparen”, vertelt Tom Horemans enthousiast.

Zelf zegt Tom Horemans dat hij zich heruitgevonden heeft, nadat hij het eerste deel van zijn carrière actief was als filiaalhouder van een klassieke bank.

Uw Geldarchitect werkt volgens het no cure no pay-principe. “Als we niet meer geld kunnen besparen dan het bedrag dat we de klanten normaal aanrekenen dan hoeven ze niet te betalen”, legt Tom Horemans uit.

Tom Horemans benadrukt dat hij Uw Geldarchitect niet ziet als een concurrent van banken, verzekeraars of andere financiële adviseurs.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.