Nieuws Antwerpen Vakantiesalon Antwerpen in Limburgse handen

Vakantiesalon Antwerpen in Limburgse handen

Vakantiesalon Antwerpen in Limburgse handen

Moeilijke tijden voor organisatoren van beurzen in Antwerp Expo. Nu de toekomst van de Boekenbeurs aan een zijden draadje hangt, is er wel positief nieuws over het Vakantiesalon Antwerpen. Na het faillissement van de vorige uitbaters krijgt het er twee nieuwe eigenaars bij. James Verbeeck en Hanne Carmans zijn beiden afkomstig uit Limburg en vertrouwd met de toeristische sector. Ze nemen via Hanne’s bedrijf Epic Events de organisatie van de vakantiebeurs over.

Als ceo van Flexfurn, een leverancier van horeca-, beurs- en eventmeubilair en oprichtster van Epic Events, het bedrijf achter de vakbeurs Expo4Expo, hebben James en Hanne reeds een hoop ervaring opgedaan in de toeristische- en vrijetijdssector.

Het jonge, gemotiveerde team hoopt met hun vernieuwd concept zo’n 500 standhouders en 100.000 bezoekers te inspireren om langs te komen.

Focus op beleving

“Of je nu houdt van avontuurlijk of luxueus reizen naar het hoge noorden of het zonnige zuiden, … bij ons doet iedereen ideeën op voor zijn of haar volgende vakantie. Met zo’n 500 standhouders van over de hele wereld kunnen onze 100.000 bezoekers al hun vragen stellen aan deze bekwame experten. In een mum van tijd stel je dus de perfecte reis of citytrip samen, helemaal op maat van je eigen wensen”, legt James Verbeeck uit.

Hanne Carmans vult aan: “We maken onze bezoekers graag een belofte: het plezier van je reis zal al in het Vakantiesalon van Antwerpen beginnen. Je ontdekt tal van ideeën, bestemmingen en activiteiten die perfect bij je passen. Die doen je tijdens het plannen zalig wegdromen en genieten. Dankzij ons Vakantiesalon zal je dus zonder twijfel reikhalzend naar je volgende reis beginnen uitkijken.”

Het Vakantiesalon Antwerpen loopt van 28 tot en met 30 januari 2022 in Antwerp Expo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.