Nieuws Antwerpen Valère Vereecke leidt JCI Antwerpen

Valère Vereecke leidt JCI Antwerpen

Valère Vereecke leidt JCI Antwerpen

ikkeokkeValère Vereecke is verkozen tot nieuwe voorzitter van JCI Antwerpen.  Hij neemt de fakkel over van Sven Couwels en luidt het nieuwe werkingsjaar in met de slogan “Antwerpen Vooruit!”

De Junior Chamber International werkt traditioneel volgens het ‘1 person, 1 year, 1 job’ principe. Elk jaar wordt de fakkel doorgegeven aan een nieuwe raad van bestuur. Zaterdag nam Valère Vereecke de fakkel over van Sven Couwels als voorzitter van JCI Antwerpen voor het werkingsjaar 2015-2016.

“Het komende werkingsjaar gaan we aan de slag met de slogan ‘Antwerpen Vooruit! And there’s no stopping us right now’”, vertelt de kersvers nieuwe voorzitter. “We zijn vorig werkingsjaar gestart met heel wat mooie projecten zoals On The Way To Your Dream en Weet Wat Je Eet. Die commissies zullen zeker verder gezet worden. Daarnaast leidt JCI Antwerpen ook de Belgische delegatie naar het Wereldcongres in Japan in november. En bovendien wil ik nog meer inzetten op Business and Networking door zeker ook ons steentje bij te dragen bij de organisatie van de Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar”, aldus Valère Vereecke.

Valère Vereecke legt zich in het dagelijkse leven toe op de advocatuur. Hij is partner bij het bureau  Caeymaex, Lenière, Verstraeten en Dobson. Zijn raad van bestuur wordt versterkt door Sven Couwels (past-voorzitter), Liesbeth Coteur (penning), Stephanie Ryckewaert (secretaris en communicatie), Judy Mariëns (internationalisme), Steven Van der Veken (Business and Networking), Paul Naveau (webdesign) en Joke Raes (vormingsverantwoordelijke).

Al sinds 1915 verenigen beloftevolle leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar zich bij JCI (Junior Chamber International) om zichzelf en de wereld om hen heen te verbeteren. In Vlaanderen  is JCI actief in 40 lokale afdelingen verspreid over de vijf provincies en Brussel. JCI biedt straffe business projecten aan, interessante trainingen tegen democratische prijzen, gemeenschapsprojecten, internationale congressen en andere leuke activiteiten onder het motto Be Better. JCI Antwerpen organiseert onder andere mee de Antwerpse Jonge Ondernemer, één van haar meest prestigieuze projecten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.