Nieuws Antwerpen Valvesco verhuisd naar Lint

Valvesco verhuisd naar Lint

Valvesco verhuisd naar Lint

valvesco Valvesco is verhuisd naar Lint. De distributeur van toebehoor voor de chemie, de oliesector, de farma e.a. was uit zijn vestiging gegroeid in Aartselaar. “We zullen onze klanten vanuit Lint nog beter kunnen bedienen”, aldus Bernard Leys.

Valvesco is een bekende toeleverancier voor flink wat Antwerpse bedrijven. Valvesco is gespecialiseerd in de distributie van afsluiters, kleppen, kogelkranen, filters, ventielen, actuators enz. Het bedrijf is in dit opzicht kind aan huis bij de vele petrochemiebedrijven in en om de haven.

“Wij moeten het vooral hebben van onze goede dienstverlening”, zegt Bernard Leys. “Wij denken mee met onze klanten en bedienen hen op hun vraag. Wij hebben een ruim magazijn waar we ook een indrukwekkende voorraad aan toestellen stockeren. De mensen uit de farma, de papierindustrie, de gassector, de metaalbedrijven enz. weten wat ze aan ons hebben.”

Het magazijn in Aartselaar werd in de loop van de afgelopen maanden evenwel te klein. Vandaar de optie om een nieuw pand te betrekken in Lint waar de opslagruimte opmerkelijk groter is. De klanten worden er overigens bediend vanuit een gloednieuw kantoorcomplex.

Valvesco kan bij eventuele problemen ook bereikt worden op de gsm van Bernard Leys: 0473/869176

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.