Nieuws Antwerpen Van Bortel en ASAP werden Imprenta

Van Bortel en ASAP werden Imprenta

Van Bortel en ASAP werden Imprenta

imprentatweeASAP Photoprint Services werd omgedoopt tot Imprenta. Het Antwerpse bedrijf komt daartoe samen met Reclame Van Bortel, Logohouse, VBC windowfilms en de online-stickershop.be onder onder een gemeenschappelijk uithangbord. Imprenta staat voor moderne reclamemiddelen zoals spandoeken, plakletters, canvassen, flyers, folders, vloerstickers, zandstraalfoliën, autobelettering, digital printing enz.

Joris Van Bortel zette in 1982 zijn eigen bedrijf op in Antwerpen, ASAP werd in 1984 opgestart in Deurne. Beide reclamefirma’s bouwden een eigen lijn uit die hen finaal evenwel samenbracht. De reclamebusiness is in de afgelopen jaren nu eenmaal een snelle groeimarkt geweest waarin iedereen zichzelf diende te affirmeren. Van Bortel en ASAP bleven in al dat geweld sterk overeind en besloten om voortaan onder dezelfde merknaam, Imprenta te gaan werken. Overigens zijn er vandaag geen Van Bortels meer aan de slag bij Van Bortel.

Imprenta wordt gerund vanuit kantoren in Wilrijk en een eigen atelier in Aartselaar. Het bedrijf wordt aangestuurd door Steven Vollebergh en Charles Van Der Heyden. Alle werknemers bleven aan boord.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.