Nieuws Antwerpen Van Bortel ziet omzet elke maand 10% aangroeien

Van Bortel ziet omzet elke maand 10% aangroeien

Van Bortel ziet omzet elke maand 10% aangroeien

bortelmansBeletteringsspecialist Van Bortel & Co uit Wilrijk zag zijn omzetcijfer verleden jaar elke maand met 10% stijgen. “We zitten goed in de markt”, zegt zaakvoerder Imme Ortega-y-oliva. “Wij moeten ook wel geregeld vaststellen dat de gevolgen van de internationale crisis in onze brede omgeving nog sterk voelbaar zijn maar wij gaan ondertussen onverminderd door.”

Auto’s beletteren behoort mee tot de sterke core business van Van Bortel & Co. Alle ambulances van Falck zijn bv. beletterd door het Wilrijkse bedrijf. Van Bortel verzorgt echter ook reclamepanelen, signalisaties, promotiekledij en beachvlaggen. Verder kun je digital printing opdrachten doorgeven of kleeffolies bestellen. You name it.

Van Bortel is destijds door de gelijknamige familie Van Bortel opgezet in Deurne en werd onderhand overgenomen door Steven Vollebergh en Imme Ortega-y-oliva. Het bedrijf stelt vandaag zeven mensen tewerk en heeft met Nathalie Demortier onlangs een nieuwe projectmanager mee aan boord genomen. Die zal de verschillende lopende en nieuwe projecten mee opvolgen en verder begeleiden. Nathalie Demortier werkte voorheen bij de Music Hall Group.

“Wij rekenen sterk op de inzet van Nathalie want het orderboek blijft maar verder aangroeien”, zegt Imme nog. “We kunnen alle hulp best gebruiken.”

De sterke reputatie van Van Bortel heeft ervoor gezorgd dat de kleine Wilrijkse KMO zelfs al bestellingen kreeg uit Frankrijk en Nederland. Maar let vooral even op de wagens van oa. Alphabet, Y&N Claessens, de Outfirfactory, Bang & Olufsen, Kast -ID e.a. Of de verfraaide nutskasten in de Antwerpse binnenstad. De zandstraalfolies op verscheidene dokterskabinetten, de spandoeken van transportbedrijven, de signalisatieborden bij het bedrijf Elektro Smet enz.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.