Nieuws Antwerpen Van den Bossche tegels bevestigt groei met nieuwe materiaalshop

Van den Bossche tegels bevestigt groei met nieuwe materiaalshop

Van den Bossche tegels bevestigt groei met nieuwe materiaalshop

BORNEM – Van den Bossche tegels zet een volgende stap in zijn groeiverhaal. Het familiebedrijf uit Bornem beschikt over een nieuwe materiaalshop.

Een feestelijke opening volgt nog, maar klanten kunnen nu al terecht in de nieuwe materiaalshop van Van den Bossche. Die is voortaan gescheiden van de toonzaal. Professionelen en particulieren zullen daardoor efficiënter kunnen winkelen en ook sneller bediend worden. De toonzaal zal in de toekomst enkel nog worden bezocht door klanten die op zoek zijn naar een geschikte tegel.

In de materiaalshop is ook een afhaalpunt geïntegreerd, waar klanten hun bestellingen kunnen afhalen. Ze hoeven niet meer onnodig lang te wachten in de toonzaal van Van den Bossche.

De opening van deze shop is een logisch gevolg van de groei van het familiebedrijf. Onder leiding van Niki Van Den Bossche, tweede generatie zaakvoerder en zoon van oprichter Martin, groeit de onderneming verder uit tot een aanbieder van exclusieve en betaalbare keramische tegels en natuurstenen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.