Nieuws Antwerpen Van den Dorpe sluit partnership met STILL

Van den Dorpe sluit partnership met STILL

Van den Dorpe sluit partnership met STILL

ANTWERPEN – Van den Dorpe Material Handling Group, een toonaangevend familiebedrijf in verkoop en service van handling equipment, met vestigingen in Oudenaarde, Izegem en de Antwerpse haven, gaat een partnership aan met Still NV, de marktleider in elektrische heftrucks.

Van den Dorpe ging van start in 1987 in Wortegem-Petegem. Het bedrijf, actief in de verkoop en verhuur van professioneel bedrijfsmaterieel, verhuisde in 2004 naar een groter en beter bereikbaar gebouw in Oudenaarde. Ook in de Antwerpse haven hebben ze een belangrijke vestiging. Hun assortiment bestaat uit breed aanbod van heftrucks, magazijntoestellen, hoogwerkers, verreikers, mini-telescoopkranen alsook het zwaardere havenmateriaal.

Partnership met STILL

Met dit partnership, gecombineerd met het invoerderschap van TCM heftrucks en de meer dan 35 jaar opgebouwde expertise in verkoop, verhuur en service, heeft Van den Dorpe de mogelijkheid zijn trouwe klanten een volledig aanbod te bieden voor al hun logistieke vragen. Als onderdeel van de overeenkomst zal STILL trucks, onderdelen, diagnoseapparatuur en technische ondersteuning leveren.

De samenwerking is een partnership, geen dealership. STILL blijft zich verder exclusief vertegenwoordigen, ook in de verschillende Vlaamse provincies. De klanten van Van den Dorpe zullen echter rechtstreeks via hun vertrouwde aanspreekpartners bij Van den Dorpe toegang tot het STILL gamma verkrijgen.

“Hiermee verstevigen beide partijen hun reeds sterke positie in Oost- en West-Vlaanderen en kunnen klanten meer dan ooit rekenen op top service en premium producten”, zegt Filip Van den Dorpe, zaakvoerder van Van den Dorpe Material Handling group.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.