Nieuws Antwerpen Van der Valk Hotel Beveren opent twee escaperooms

Van der Valk Hotel Beveren opent twee escaperooms

Van der Valk Hotel Beveren opent twee escaperooms

BEVEREN – Van der Valk Hotel Beveren opent als eerste hotel in België twee escaperooms. Door codes te kraken en opdrachten uit te voeren moeten spelers uit het vroegere ‘Motel Beveren’ proberen ontsnappen.  

Hotel Beveren maakt deel uit van Van der Valk Hotels & Restaurants, een Nederlands horecaconcern. Het hotel telt ondertussen 14 vergader- en feestzalen en ligt centraal tussen Antwerpen en Gent.

“We merkten dat veel groepen op zoek waren naar een budgetvriendelijke teambuildingsformule. Door onze escaperooms in house te bouwen willen we inspelen op die vraag”, vertelt zaakvoerder Tim Van der Valk. Naast bedrijven zijn ook particulieren welkom om de escaperooms uit te proberen.

De escaperooms volgen de look & feel van het hotel, zo komt ook de toekan, refererend naar het logo van het bedrijf, voortdurend terug. De inspiratie voor de escaperooms putte het hotel uit het voormalige Motel Beveren. Zo speelt ‘The Office’ zich af in het oude kantoor van de directeur en moeten spelers in ‘Room 666’ een bom ontmantelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.