Nieuws Van Gils koopt lakbedrijf RAL uit Eeklo

Van Gils koopt lakbedrijf RAL uit Eeklo

Joep Van Gils en Alex Laureyns. Foto RR

Van Gils koopt lakbedrijf RAL uit Eeklo

EEKLO, WUUSTWEZEL – Van Gils Group, gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling van staal en aluminium, neemt een meerderheidsbelang in het lakbedrijf RAL uit Eeklo.

Van Gils startte meer dan 40 jaar geleden als familiebedrijf. Vanuit de vestiging in Wuustwezel groeide het bedrijf gestaag. De laatste jaren deed Van Gils heel wat overnames in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Luik.

RAL is de tweede locatie voor het bedrijf in Oost-Vlaanderen. Eigenaars Alex Laureyns en Nadia Roeygens blijven aan boord en investeren mee in Van Gils.

Met de overname schuift het bedrijf langzaam maar zeker op richting West-Vlaanderen. “We willen de komende jaren vooral inzetten op de Oost-Vlaamse maakindustrie, maar zeker ook die van West-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen”, vertelt CEO Joep Van Gils.

De groep heeft nu vestigingen in Wuustwezel, Hoeselt, Turnhout, Beringen, Pelt, Trooz, Dendermonde, Maasmechelen en Eeklo.

Reageer op dit bericht

Reacties

Sibylle V. 2022-11-15 16:20:13

Proficiat en veel succes familie Van Gils, Alex en Nadia. We maken er samen graag mooi werk van!

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.