Nieuws Antwerpen Van Huffelen & co wordt na 40 jaar VOBIS

Van Huffelen & co wordt na 40 jaar VOBIS

Van Huffelen & co wordt na 40 jaar VOBIS

ANTWERPEN – Advocatenteam Van Huffelen & Co verandert na 40 jaar zijn naam in VOBIS om nog meer te benadrukken dat de cliënt bij dit kantoor centraal staat. Dit Latijnse woord betekent: Voor u! en wordt op de nieuwe website www.vobis-law.be opzettelijk met hoofdletters geschreven.

Het Antwerpse advocatenkantoor VOBIS specialiseerde zich doorheen de jaren voor zijn cliënten in diverse rechtstakken, maar is er vooral voor ondernemers en ondernemende personen. Het 10-koppige advocatenteam neemt handels- en vennootschapsrecht in al zijn facetten voor haar rekening, maar kent ook de finesses van intellectuele eigendom, vastgoed, verkeersrecht, sportrecht, kansspelen, enzovoort. Ook buitengerechtelijke geschillenbeslechting is bij VOBIS een specialiteit op zich.

Omdat het zelf ondernemers zijn, kijken de VOBIS-advocaten mee door de bril van hun ondernemende klanten. Beter dan wie ook beseffen ze dat een conflict tijd en geld kost. “Wij zijn graag de gids bij het vinden van oplossingen, en dit bij voorkeur door het vermijden van conflicten. Ook de commerciële relatie waaraan vaak jaren gewerkt is, komt erdoor in het gedrang. Inventieve en sluitende overeenkomsten, originele clausules en passende concepten zijn voor ons van het grootste belang”, aldus het advocatenteam op de nieuwe website van VOBIS.

De advocaten bij VOBIS zijn Marc Boudewijns, Ellen Ceulemans, Stéphane Gevers, David Kerstens, Leif Maris, Axel Naeyaert, Bart Schepens, Thomas Stevens, Jean-Marie Van Exem en Marc van Huffelen. “Blijf weg bij de rechtbank is misschien nogal een directe boodschap, maar het komt wel daar op neer.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.