Nieuws Antwerpen Van Looy Groep koos voor VanRoey.be

Van Looy Groep koos voor VanRoey.be

Van Looy Groep koos voor VanRoey.be

looyDe Antwerpse Van Looy Group is een raadgevend ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en restaureren van laboratoria, logistieke centra en datacenters. Enkele maanden geleden werd het bedrijf binnen Imtech verzelfstandigd. Een kans die het management benutte om de moderniteit volledig te omarmen en zo de basis te leggen voor de groei van de onderneming. Met meer dan veertig ingenieurs die continu op de baan of bij klanten zijn, werd – samen met strategische partner VanRoey.be uit Turnhout – voor een ‘mobile & cloud first’-strategie gekozen. Het nieuwe werken deed zijn intrede bij Van Looy.

Peter Dockx van de Van Looy Group: “Onze medewerkers en hun kennis zijn onze belangrijkste troef. Om onze groei te bestendigen en onze mensen aan boord te houden, wilden we ze een moderne werkomgeving aanbieden. Wij geven onze ingenieurs vertrouwen en reiken ze tools aan waarmee ze werk en privé goed op elkaar afstemmen. We zijn daarnaast ook een heel mobiele organisatie. 80% van onze werknemers is bijna continu op pad of werkt bij klanten of leveranciers, we moeten dus overal kunnen werken. Onze data bewaren we maar op één plaats en iedereen moet er continu toegang tot hebben. Ook de onderlinge communicatie en gegevensuitwisseling moest heel vlot en snel kunnen. Ten slotte is ook de veiligheid van onze data cruciaal.”

“Hoe groot de uitdagingen, zo eenvoudig de oplossingen. Met dank aan de Microsoft Office 365, SharePoint en Azure en gesteund door VanRoey.be die deze oplossingen door en door kent, promoot en aanpast aan de noden van onze groep. De productiviteit en het enthousiasme van onze mensen kende een boost. Ze kunnen onze klanten nu veel sneller en beter helpen omdat ze altijd en overal de juiste informatie ter beschikking hebben en gemakkelijk kunnen samenwerken, ook al zitten ze op verschillende locaties.”

VanRoey.be biedt ICT oplossingen aan op maat van ondernemingen, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en andere organisaties. Dankzij 20 jaar ervaring, met zorg gekozen strategische partners en een team van 90 experts werkt het bedrijf IT-oplossingen uit voor zijn klanten. VanRoey.be maakt samen met Webstore.be deel uit van de Van Roey ICT Group.

Tot het klantenbestand van het bedrijf behoren ondernemingen zoals klanten als Soudal, de Lijn, Van Lanschot Bankiers, Immoweb en AZ Turnhout. t.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.