Nieuws Antwerpen Van Moer Logistics investeert 2,8 miljoen in site in Zwijndrecht

Van Moer Logistics investeert 2,8 miljoen in site in Zwijndrecht

Van Moer Logistics investeert 2,8 miljoen in site in Zwijndrecht

Logistiek dienstverlener Van Moer Logistics investeert 2,8 miljoen euro in projecten om hun site in Zwijndrecht tegen komende zomer uit te breiden. Zo wil het bedrijf van ceo Jo Van Moer inspelen op de noden van de chemiesector.

De uitbreidingen zullen in verschillende delen van het bedrijf tot uiting komen. Zo wordt onder andere hun cleaning installatie vernieuwd om meer productgroepen te kunnen reinigen. Ook de heating en de werkplaats voor containerherstellingen zullen bijkomende aansluitingen krijgen voor meer capaciteit. Tot slot investeert Van Moer in vijftien extra transportwagens.

“De vraag vanuit de chemiesector blijft stijgen, zeker op het vlak van value-added logistics”, verklaart Jo Van Moer. “Meer en meer spelers besteden hun logistieke activiteiten uit aan gespecialiseerde dienstverleners. Op die manier kan de producent zich concentreren op zijn productieprocessen. Dankzij de uitbesteding ontzorgen wij onze partners van hun logistieke uitdagingen, en zoeken wij naar alternatieven om ook hun logistieke processen efficiënter en duurzamer te organiseren.”

De aanpassingen geven de logistieke speler bovendien de kans om meer werkgelegenheid te creëren. Naargelang de volumes zullen er een 30-tal jobs bijkomen, zowel voor de transport- als depotactiviteiten in Zwijndrecht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.