Nieuws Antwerpen Van Moer Logistics neemt nu ook NDB Logistics over

Van Moer Logistics neemt nu ook NDB Logistics over

Van Moer Logistics neemt nu ook NDB Logistics over

Van Moer Logistics breidt opnieuw uit met de overname van NDB Logistics van Trafuco Group. De logistieke dienstverlener krijgt er zo zijn eerste transportdepot bij op de Antwerpse rechteroever en creëert ook bijkomende synergiën voor beide transportvloten. Het is na de overname van Trimodal Terminal Brussels de tweede acquisitie van 2021 voor Van Moer Logistics.

Van Moer Logistics heeft de acquisitie van het Antwerpse NDB Logistics afgerond. Daarmee groeit de transportvloot van de logistieke dienstverlener van 440 naar 500 wagens. NDB Logistics is voornamelijk gespecialiseerd in het transport van ADR box containers en behaalde in 2020 een omzet van 6,8 miljoen euro. Dankzij de overname krijgt van Moer Logistics er zijn eerste transportdepot bij op de Antwerpse rechteroever en creëert het bijkomende synergiën voor beide transportvloten.

“Door de overname van NDB Logistics spelen we optimaal in op de voordelen van schaalgrootte, waarbij we ook deze wagens efficiënter kunnen inzetten dankzij het combineren en hergebruiken van de box containers. Het aandeel van ADR chauffeurs binnen onze groep zal hiermee ook sterk toenemen, waardoor we onze dienstverlening voor de chemiesector verder kunnen uitbreiden”, zegt Jo Van Moer, stichter en eigenaar van Van Moer Logistics.

Van Moer Logistics werd in 1990 opgericht door Jo Van Moer en Anne Verstraeten. De logistieke dienstverlener biedt maat gemaakte logistieke oplossingen aan en is actief in transport, distributie, opslag, intermodale logistiek en tankcontainer logistiek. De groep telt inmiddels meer dan 1400 medewerkers verdeeld over 21 locaties in België en Roemenië.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.