Nieuws Antwerpen Van Mossel Automotive Groep neemt Opel Garage Vervloet over

Van Mossel Automotive Groep neemt Opel Garage Vervloet over

Van Mossel Automotive Groep neemt Opel Garage Vervloet over

Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, lijft Opel Garage Vervloet uit Duffel in. Vanaf heden gaan zij als Van Mossel Vervloet door het leven en verhuist de garage met alle medewerkers naar de reeds bestaande Van Mossel Opel vestiging in de Marnixdreef 2 te Lier. Van Mossel heeft naast deze vestiging nog 4 Opel vestigingen in de regio Antwerpen – Mechelen en 1 in Limburg.

Opel garage Vervloet werd in 1985 opgericht door Paul Vervloet en kent reeds een lange geschiedenis in Duffel. De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive.

Paul Vervloet: “We merkten dat de markt enorm aan het veranderen is. Dit vraagt veel van de interne organisatie. Na een intensief verkenningstraject zijn wij tot de positieve conclusie gekomen dat wij onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij Van Mossel Automotive Groep.”

Koen Claesen, ceo Van Mossel: “Wij zijn zeer verheugd met de keuze die Paul Vervloet heeft gemaakt en vanaf vandaag verwelkomen wij graag alle medewerkers en klanten op de nieuwe, grotere locatie in Lier. En uiteraard krijgen de klanten nog steeds de persoonlijke aandacht en service zoals ze het gewend waren.”

Begin 2019 startte Van Mossel Automotive Groep het overnameoffensief van dealerbedrijven met de dealergroepen GMAN uit regio Antwerpen en het Limburgse Bruyninx. In december 2019 werd ook Car Assistance Company uit Turnhout onderdeel van de groep. Begin 2020 kwam Van Mossel Automotive Groep tot een akkoord met de familie Van Kelst en de familie Serneels waarmee Van Mossel met de vestigingen in Schriek, Aarschot en Leuven ook in Vlaams Brabant voet aan grond kreeg. Afgelopen zomer werd garage Pans uit Brecht in de groep opgenomen en onlangs was Van Mossel, met de overname van Fidenco en Autopolis Luxemburg, verantwoordelijk voor de grootste dealerovername in de Benelux sinds 2017.

In totaal telt het bedrijf ruim 250 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.