Nieuws Antwerpen Van Mossel Automotive Groep neemt Van Kelst over

Van Mossel Automotive Groep neemt Van Kelst over

Van Mossel Automotive Groep neemt Van Kelst over

ANTWERPEN – Van Mossel Automotive Groep is de nieuwe eigenaar van de groep Van Kelst. De overname past in de Belgische groeistrategie van Van Mossel, zo vergroot de Nederlandse groep zijn PSA en KIA netwerk in ons land. De transactie komt er nog geen jaar nadat Van Mossel ook Antwerps/Vlaams-Brabantse dealergroep GMAN en de Limburgse Groep Bruyninx overnam. Recent werd ook Mercedes CAC Turnhout overgenomen.

De groep Van Kelst is een familiale groep met zes concessies die opgericht werd door André Van Kelst. Na de overname zal mede-zaakvoerder Christophe Van Kelst de dagelijkse leiding krijgen over de Belgische Van Mossel Peugeot – Citroën vestigingen. Van Mossel Automotive Groep neemt eveneens al het personeel over dat momenteel werkzaam is bij Van Kelst. De groep Van Kelst heeft met PSA vestigingen in Schriek, Aarschot en Leuven en een KIA vestiging in Aarschot.

“We waren al in België actief, zowel met Peugeot, Citroën, DS als KIA, met de dealergroep Van Mossel Bruyninx”, zegt Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van meerdere locaties van deze merken is een belangrijke strategische aanvulling bij de huidige leasemaatschappijen en onze huidige dealergroepen.”

Van Mossel Automotive Groep telt momenteel ruim 150 vestigingen en is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, smart, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Infiniti, Mitsubishi en MG. Daarnaast biedt de groep ook verschillende andere diensten aan onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.