Nieuws Antwerpen Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september verhuizen naar de reeds bestaande Van Mossel/Van Kelst-vestiging in Aarschot waar naast Citroën ook Peugeot en Kia worden verkocht.

Garage Van Thielen kent reeds een lange geschiedenis in Herstelt. Het bedrijf werd in 1967 opgericht en gaat bijna 45 jaar later over in de Van Mossel Automotive Groep.

“De markt is enorm aan het veranderen en vraagt veel van de interne organisatie. Na uitgebreide gesprekken zijn wij tot de positieve conclusie gekomen dat wij onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij de Van Mossel Automotive Groep”, vertelt Marc Van Thielen, zaakvoerder van Citroën-garage Van Thielen.

“Deze overname past volledig binnen onze strategie en tevens ook die van Stellantis”, voegt Koen Claesen, ceo Van Mossel België en Luxemburg, toe. “Wij zijn dan ook zeer verheugd met de keuze die Marc Van Thielen heeft gemaakt.”

De activiteiten van Citroën Van Thielen verhuizen nu naar de Van Mossel/Van Kelst-vestiging in Aarschot, die sinds begin 2020 bestaat. Intussen telt Van Mossel Automotive Groep, met Belgische hoofdzetel in Antwerpen, meer dan 300 vestigingen in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.