Nieuws Antwerpen Van Oirschot opent filiaal in Aartselaar

Van Oirschot opent filiaal in Aartselaar

Van Oirschot opent filiaal in Aartselaar

anntjeVan Oirschot, de groothandel in centrale verwarming en ventilatie heeft in Aartselaar zijn achtste filiaal geopend. Meer dan 300 aanwezige gasten woonden de officiële opening bij. Professionele installateurs kunnen voortaan in Aartselaar terecht voor bestellingen en afhalingen. Het filiaal is bovendien ingericht als Pomp- en Venti-Center, wat betekent dat er ten allen tijde een extra voorraad aan pomp- en ventilatieartikelen aanwezig is.

Het nieuwe filiaal te Aartselaar is de 2de nieuwe vestiging die dit jaar de deuren opende . “De verkoop willen we zo veel mogelijk decentraliseren” stelt CEO Sven Machielsen. “Dat betekent dat we via niet minder dan zeven afhaalfilialen aanwezig zijn in heel Vlaanderen, met daarnaast nog ons Logistiek Centrum te Herentals.”

“Herentals is niet enkel het logistieke centrum van onze firma, maar ook het administratieve” aldus Sven Machielsen. “Zo hebben ondermeer onze Projectdienst, de Ventilatiedienst en de Cel ‘Order Entry’ hier hun onderkomen. Deze laatste is een relatief nieuwe afdeling en bestaat uit vijf medewerkers die alle bestellingen noteren en in goede banen leiden. Verder zijn er dagelijks 12 vertegenwoordigers onderweg in alle Vlaamse provincies.”

Van Oirschot werd in 1967 opgezet door Luc Van Oirschot en is ondertussen aan zijn tweede generatie toe. Verleden jaar werd een omzet gerealiseerd van 53 miljoen euro. Het bedrijf stelt 95 mensen tewerk.

Het bedrijf wordt vandaag aangestuurd door Ann Van Oirschot en Sven Machielsen.

Op de foto vlnr: Ann Van Oirschot, Sven Machielsen en Luc Van Oirschot tijdens de openingsplechtigheid..

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.