Nieuws Antwerpen Van Wauwe steekt scholen en horeca hart onder de riem

Van Wauwe steekt scholen en horeca hart onder de riem

Van Wauwe steekt scholen en horeca hart onder de riem

Bouwgroothandel Plastiek Van Wauwe zet zich in voor scholen en de horeca. Nog tot woensdag 21 april kunnen zij via mail motiveren waarom hun bouwproject 750 euro korting verdient. Op die manier wil Plastiek Van Wauwe, dat filialen heeft in Deurne, Lubbeek en Kontich, een vlotte heropstart stimuleren.

“Omwille van het virus zullen activiteiten steeds vaker buiten plaatsvinden. Dit vraagt om uitbreiding van faciliteiten en zo bouwprojecten van groot tot klein”, verduidelijkt zaakvoerder Amand Huylebroeck. “Om meer mensen buiten te kunnen plaatsen of in de kijker te komen, hebben horecazaken onder andere nood aan nieuwe of grotere terrassen. Scholen kunnen dan weer zitbanken en golfplatendaken tegen weer en wind gebruiken.”

Daarom publiceerde familiebedrijf Plastiek Van Wauwe een oproep op hun facebookpagina. Nog tot 21 april kunnen deelnemers een mail sturen met daarin een verduidelijking van hun toekomstige bouwprojecten én een motivatie die uitlegt waarom ze die korting verdienen. Een onafhankelijke jury zal op basis daarvan een winnaar uitkiezen. Op die manier verzekert Van Wauwe dat het geld terechtkomt bij een deelnemer met een echt verhaal, die er het meeste nood aan heeft. Naast de projectkorting voorziet Van Wauwe nog een reeks aan voordelen exclusief voor alle scholen en horecazaken in het Van Wauwe netwerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Slechts 1 nieuw faillissement

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 15 juni het faillissement van slechts één bedrijf uit… Lees meer