Nieuws Antwerpen Van Wellen Bouw omgedoopt tot ATRO

Van Wellen Bouw omgedoopt tot ATRO

Van Wellen Bouw omgedoopt tot ATRO

weytsDe bedrijfstak Bouw van Aannemingen Van Wellen Bouw uit Kapellen wordt omgedoopt tot ATRO. Die naamsverandering volgt op de overname van Van Wellen Wegenbouw door Aswebo uit Drongen. Voor de 40 betrokken werknemers verandert er in principe niets.

Zoals eerder al gemeld heeft de hoofdaandeelhouder van Aannemingen Van Wellen, de groep CFE de activiteiten in wegenbouw doorgeschoven naar Aswebo. In de sector van de wegenbouw drong zich kennelijk een consolidatie op. Aannemingen Van Wellen had eerder zelf al geprobeerd om een firma in wegenbouw over te nemen doch dat lukte niet. Aswebo heeft dan zélf een bod uitgebracht en Van Wellen Wegenbouw overgenomen.

Kennelijk om naamsverwarring te vermijden wordt de firmanaam van de divisie Bouw van Aannemingen Van Wellen omgedoopt tot ATRO. Van Wellen Bouw heeft als bouwonderneming een sterke reputatie opgebouwd. Het bedrijf trok eerder complexen op zoals Finis Terrae en La Réserve in Knokke, de Meir Patio in Antwerpen enz. ATRO tekende in dit opzicht voor een omzet van pakweg 40% van de groep. Het orderboek is overigens goed gevuld. “Wij budgetteren voor het komende jaar een omzet van pakweg 40 miljoen euro”, zegt directeur Walter Leyssens. “Dat zou 15% meer zijn dan wat we in het straks afgesloten boekjaar zullen presteren. Het zoet er dus goed uit.”

Het nieuwe ATRO zoekt daarom nog altijd bijkomende werknemers: projectleiders, werfleiders, een ingenieur technieken enz. Spontane sollicitaties blijven welkom.

Walter Leyssens wordt algemeen directeur van ATRO. Yves Weyts wordt bestuurder.

Foto: Bestuurder Yves Weyts van ATRO, het vroegere Van Wellen Bouw

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.