Nieuws Antwerpen Van Wellen Group omzeilt verkeersimbroglio

Van Wellen Group omzeilt verkeersimbroglio

Van Wellen Group omzeilt verkeersimbroglio

meikoMet de T.O.L. Natie heeft de Van Wellen Group Storage and Project Management een tweede belangrijke klant binnengehaald voor zijn magazijnproject langs het Albertkanaal in Grobbendonk. Het transportbedrijf uit Kapellen heeft er zijn intrek genomen in 7500 vierkante meter aan nieuw gebouwde opslagruimtes. Eerder installeerde het Japanse Meiko zich al op de site.

De Antwerp Express Port krijgt stilaan vorm. In Grobbendonk draait de Beverdonk Container Terminal reeds op kruissnelheid. DM World verwerkt er containers die via het Albertkanaal met binnenschepen naar de Kempen vervoerd worden. Op die manier ontwijken de bedrijven het verkeersimbroglio op de Antwerpse ring.

Het magazijncomplex van de Van Wellen Group sluit daar perfect op aan. De Van Wellen Group is een specialist in havenvastgoed die globaal zo’n 400.000 vierkante meter aan magazijnoppervlakte in portefeuille heeft. In Grobbendonk staat ondertussen ook nog eens 30.000 vierkante meter aan magazijnen, een project dat op termijn verder kan uitgebreid worden tot 80.000 vierkante meter. De Japanse groep Meiko was de eerste klant die intekende op het project en vanuit Grobbendonk zijn autokatalysatoren naar Duitsland begon te vervoeren. De T.O.L Natie volgt inmiddels het Japanse voorbeeld.

De Van Wellen Group met zaakvoerder Louis Van Wellen is vandaag aan de  derde generatie toe. Het bedrijf werd destijds opgezet als bouwgroep maar evolueerde geleidelijk aan in de richting van de bouw van opslagmagazijnen. Van Wellen Storage groeide uit tot de Van Wellen Group Storage and Project Management toen het bedrijf zich ook weer naar residentieel vastgoed oriënteerde en oa. betrokken raakte in de uitbouw van La Réserve en de Duinenwaters in Knokke.

De Van Wellen Group heeft enkele tijd terug zijn bouwbedrijf Aannenemingen Van Wellen verkocht aan Aswebo en maakt nu deel uit van de Willemen Groep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.