Nieuws Antwerpen Vanas Engineering draait voluit

Vanas Engineering draait voluit

Vanas Engineering draait voluit

vanasgroupVanas Engineering heeft een biezonder goed boekjaar 2014 neergezet. Met een omzet van 12,5 miljoen euro deed het bedrijf uit Melsele zelfs 1,8 miljoen beter dan het jaar ervoor. Ook de financiële resultaten mogen best gezien worden. De winst klom tot 1,1 miljoen euro.

De Groep Vanas Engineering draait op twee divisies, Vanas Medical en Vanas Industrial. Vanas Industrial is het vooral om magazijn- en werkplaatsinrichtingen te doen. Vanas Medical werkt op automatisatieprojecten in oa. ziekenhuizen. Enkele tijd geleden werd de divisie Vanas Beyond Tools, de leverancier van industriële consumptiegoederen verkocht aan de groep Cebeo.

Vanas Engineering heeft de laatste maanden verscheidene interessante contracten binnengehaald. Het bedrijf draait daardoor op volle toeren. De omzet klom in één ruk van 10,7 miljoen in 2013 naar 12,5 miljoen in 2014. De bedrijfsopbrengsten volgden een identieke lijn en klommen van 10,8 miljoen euro naar 12,5 miljoen euro.

De vestiging in Melsele wordt aangestuurd door gedelegeerd bestuurder Eric Van Assche. Het bedrijf stelt zo’n 50 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.