Nieuws Antwerpen Vanbreda neemt Leuvense specialist in pensioenfondsen over

Vanbreda neemt Leuvense specialist in pensioenfondsen over

Vanbreda neemt Leuvense specialist in pensioenfondsen over

ANTWERPEN – Vanbreda Risk & Benefits neemt InfAct-JMT uit Leuven over. “Met deze overname wil Vanbreda haar marktleiderschap in pensioenplannen voor bedrijven verder versterken”, zegt Marc Van kerckhoven, Director Employee Benefits bij Vanbreda, dat zijn hoofdkantoor in Antwerpen heeft.

InfAct-JMT, opgericht in 1987, is gespecialiseerd in het administratieve en actuariële beheer van pensioenfondsen. Daarnaast beheren ze een verzekeringsportefeuille van pensioen- en gewaarborgd inkomen-plannen.

Pedro Matthynssens, ceo van Vanbreda: “InfAct-JMT is gespecialiseerd in consultancy met betrekking tot pensioenfondsen. Wij willen in deze belangrijke niche sterker en groter worden. Daarom is dit voor ons een belangrijke strategische overname.”

Director Employee Benefits bij Vanbreda, Marc Van kerckhoven: “Met een 200-tal medewerkers actief in pensioenopbouw, gewaarborgd inkomen en hospitalisatieverzekeringen en een omzet van 30 miljoen euro is Vanbreda Risk & Benefits de marktleider in Employee Benefits. Met de overname van InfAct-JMT, dat zowel qua expertise als qua portefeuille een autoriteit is op het vlak van pensioenfondsen, willen we nu ook een leidende rol in de pensioenfondsmarkt spelen.”

Het Leuvense bedrijf, dat geleid wordt door Thierry Bauwelinckx, stelt 7 mensen tewerk en heeft een jaaromzet van 2 miljoen euro. InfAct-JMT zet haar activiteiten in Leuven verder onder de nieuwe naam Vanbreda Infact.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.