Nieuws Antwerpen Vanbreda Risk & Benefits versterkt zijn positie in de Benelux door overnames.

Vanbreda Risk & Benefits versterkt zijn positie in de Benelux door overnames.

Vanbreda Risk & Benefits versterkt zijn positie in de Benelux door overnames.

Verzekeringsmakelaar Vanbreda Risk & Benefits, met hoofdzetel in Antwerpen, heeft twee sectorgenoten overgenomen. Daardoor is Vanbreda meteen de derde grootste verzekeringsmakelaar in de Benelux geworden. In West-Vlaanderen neemt Vanbreda  het kantoor Missinne Verzekeringen over, in Nederland het kantoor Kettlitz Wulfse.

Met de overname van Missinne Verzekeringen, dat vestigingen heeft in het West-Vlaamse Kortemark en Nieuwpoort, verstevigt Vanbreda Risk & Benefits zijn positie nog als grootste Belgische verzekeringsmakelaar.

Kettlitz Wulfse in Nieuwegein stelt zo’n 45 mensen tewerk en heeft een jaarlijkse omzet van 6 miljoen euro. Pedro Matthynssens, CEO van de Vanbreda-groep: “Met deze acquisitie verdubbelen we onze aanwezigheid in Nederland.  Door de overname van Kettlitz Wulfse duikt Vanbreda in Nederland de top 10 binnen van de verzekeringsmakelaars voor bedrijven”.

De Vanbreda-groep heeft vandaag in Nederland al kantoren in Rotterdam en Amsterdam. De groep is gespecialiseerd in verzekeringen en advies gericht op de bedrijfswereld. In een ver verleden is Vanbreda gegroeid uit de Bank Van Breda. Sindsdien zijn het twee volledig afzonderlijke bedrijven. Om dat duidelijk te maken is ook de schrijfwijze van de naam veranderd.

 

In 2016 boekte Vanbreda Risk & Benefits in België een omzet van 85,8 miljoen euro. Dit is een stijging met 8,3% ten opzichte van 2015.

Missinne Verzekeringen is een gevestigde waarde in het West-Vlaamse makelaarslandschap. Het heeft een omzet van 1,7 mio euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.