Nieuws Antwerpen Vandelanotte bundelt krachten met Antwerpse sectorgenoot

Vandelanotte bundelt krachten met Antwerpse sectorgenoot

Vandelanotte bundelt krachten met Antwerpse sectorgenoot

ANTWERPEN – Accountancy- en auditkantoor Vandelanotte bundelt voortaan zijn krachten met HDS, een kantoor in hartje Antwerpen met een specialisatie in accountancy en tax. Samen willen ze de Antwerpse regio beter bedienen.

HDS kiest met Vandelanotte voor een partner met meer dan 70 jaar ervaring in accountancy en audit, alsook een brede expertise in andere domeinen zoals tax, legal, human ressources en risk management. Ook het digitale aspect vormde een belangrijk element in de keuze, want op het platform myVandelanotte kunnen ondernemers live hun cijfers opvolgen, documenten opladen of een digitaal archief opbouwen.

“De samenwerking kadert in de uitbouw van een ruimer netwerk in de Antwerpse regio”, verklaart ceo en derde generatie Nikolas Vandelanotte. “Op die manier kunnen we klanten in de regio voortaan niet alleen beter, maar ook sneller en efficiënter bijstaan.”

De 14-tal medewerkers bij HDS ruilen binnenkort de Antwerpse Lange Nieuwstraat in voor de Antwerpse vestiging van Vandelanotte op bedrijvenpark The Link. Daarmee komt de teller van Vandelanotte op zo’n 370 medewerkers te staan, verspreid over 9 vestigingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.