Nieuws Antwerpen VANEVA opent winkel in Kloosterstraat

VANEVA opent winkel in Kloosterstraat

VANEVA opent winkel in Kloosterstraat

ANTWERPEN/RUMST – Nadat Eva Van den Bossche in april 2015 met VANEVA startte, neemt ze nu een nieuwe belangrijke stap. Haar juwelen en accessoires aan budgetvriendelijke prijzen zijn sinds kort ook te vinden in haar shop in de Kloosterstraat in Antwerpen.

Eva Van den Bossche maakt bijna alle juwelen zelf, vandaar ook de naam VANEVA. In het begin geraakten de juwelen bekend en verkocht via homesales en marktjes. Maar na drie jaar begon Eva te dromen van een eigen winkelpand.

In december 2018 werd de eerste stap gezet met een pop-up winkel in een historisch pand op de Grote Markt in Mechelen. Na deze try-out van een maand werd het pop-up-contract met nog eens zes maanden verlengd. “Het was echt fantastisch hoe de klanten van Mechelen en ook daarbuiten het winkeltje bleven opzoeken. Het shoppen van originele, degelijke juwelen aan heel toegankelijke prijzen viel duidelijk in de smaak”, vertelt Eva Van den Bossche.

Snel nadien viel de beslissing om de verkoop via een vast pand verder te zetten. Uiteindelijk werd een schitterende, instapklare locatie in de Kloosterstraat in Antwerpen gevonden. “De collectie past perfect in deze straat met veel vintage, design, vaak handgemaakte en authentieke artikelen.”

VANEVA is open op woensdagnamiddag, vrijdag en zaterdag, en op de Antwerpse koopzondagen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.