Nieuws Antwerpen vanHaren Schoenen opent flagship store op de Meir

vanHaren Schoenen opent flagship store op de Meir

vanHaren Schoenen opent flagship store op de Meir

ANTWERPEN – Schoenretailer vanHaren opent zaterdag 14 september haar nieuwe flagship store op de Meir in Antwerpen. De nieuwe winkel van 850 m² biedt plaats aan ruim 20.000 paar schoenen.

De nieuwe flagship store op de Meir in Antwerpen is de 15e winkel en meteen ook het visitekaartje van vanHaren Schoenen België. “Een flagship store openen in een modestad als Antwerpen is voor vanHaren de kers op de taart van een reeds succesvolle Belgische expansie”, aldus directeur Krein Bons.

De Antwerpse winkel is met zijn 850 m² meteen ook de grootste vanHaren winkel. “Naast een uitgebreid assortiment voor het hele gezin, willen we inzetten op een unieke winkelbeleving op de Meir. Dit doen we met een sportcorner van maar liefst 150 m². We gaan voor de totaalbeleving met een interactieve kinderhoek en koffiecorner waar de klant zowel zichzelf als zijn of haar smartphone kan rechargen.”

Omnichannel

Antwerpen is als modestad voor vanHaren tevens de plek om haar nieuwe omnichannel concept uit te testen. “Met Ipads en schermen kan je ook naar hartenlust online shoppen in de nieuwe winkel. Bovendien staat de nieuwste online exclusieve collectie steeds in de winkel gepresenteerd. Dankzij dit showrooming concept kunnen modellen die exclusief online te verkrijgen zijn, meteen in de winkel gepast en besteld worden om ze vervolgens thuis te laten bezorgen.”

Het Nederlandse vanHaren is onderdeel van de Deichmann-groep, marktleider in de Duitse en Europese schoenendetailhandel. In 25 Europese landen en de U.S.A. behaalde de groep in het afgelopen jaar een bruto omzet van 5,8 miljard euro.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.