Nieuws Antwerpen Vanop Deurne nu ook naar Ibiza en Split

Vanop Deurne nu ook naar Ibiza en Split

Vanop Deurne nu ook naar Ibiza en Split

ibizaDe luchthaven van Deurne krijgt er nogmaals twee bestemmingen bij: Ibiza en Split. Vanaf zaterdag kun je er met Jetairfly nu trouwens ook op Rome vliegen.

Het gaat vandaag allemaal razendsnel op Deurne. De Antwerpse luchthaven heeft met Jetairfly en VLM duidelijk een heel nieuwe impuls gekregen. Waarbij uiteraard ook de inbreng van het nieuwe management onder Marcel Buelens en de Franse eigenaar, de maatschappij Egis een rol zal gespeeld hebben. Nu de startbaanperikelen eerlang definitief achter de rug liggen lijkt niets de verdere expansie van Deurne nog in de weg te staan.

Met Ibiza en Split heeft Jetairfly zijn aanbod aan toeristische bestemmingen vanop Deurne in elk geval verder uitgebreid. Eerder werden al vluchten naar Palma, Alicante, Malaga, Milaan, Berlijn en Barcelona aangeboden. Nu komen daar dus Ibiza en Split bij. Eerder was al aangegeven dat er ook op Rome zal gevlogen worden. De inaugurale vlucht naar de Italiaanse hoofdstad is overigens ingepland voor zaterdag e.k. tegen een stuntprijs van 29 euro.

VLM en Cityjet vliegen van hun kant op Londen Southend, Londen City, Genève, Hamburg, Jersey, Southampton, Zürich en Birmingham.

‘We geloven sterk in de kracht van de regionale luchthavens en willen daar zeker blijven op inzetten. We willen met de nieuwe bestemmingen tegemoet komen aan alle soorten vakantiegangers’, aldus communicatiemanager Hans Vanhaelemeesch van Jetairfly. Jetairfly biedt vanuit Oostende voortaan ook Rome, Nice, Burgas en Larnaca aan.

De expansie bij Jetairfly gaat gepaard met vier nieuwe toestellen van het types Boeing 737. Daardoor zal het aantal personeelsleden stijgen van 880 mensen naar 980. Er komen 20 piloten en 80 cabinepersoneelsleden bij.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.