Nieuws Antwerpen VanRoey.be bekroond als TopDog

VanRoey.be bekroond als TopDog

VanRoey.be bekroond als TopDog

vanroeyVanRoey.be ontving als één van de eerste Belgische spelers de TopDog-status van Ruckus Wireless. Bij de toekenning van de Blue Vision Telecom Awards in Kontich waren er woorden van lof voor de engineers van VanRoey.be die “relevante praktijkervaring combineren met actuele theoretische kennis.”

VanRoey.be is een ICT-onderneming die ondermeer gespecialiseerd is in draadloos internet en WIFI. Het bedrijf uit Turnhout werd enkele tijd geleden al door Renotec aangezocht om samen met Ruckus Wireless een draadloos netwerk uit te bouwen tussen de onderscheiden vestigingen van het renovatiebedrijf. Renotec koos in dit opzicht voor een “schaalbare oplossing die eenvoudig centraal te beheren is.”

Eric Primus, verkoopsdirecteur bij VanRoey.be is biezonder trots op de nieuwe status. “TopDog, dat is een titel waar we ons in kunnen vinden. Een erkenning voor de trouw, ijver en zorgzaamheid die we elke dag voor onze klanten aan de dag leggen. Het behalen van de Ruckus Wireless TopDog-status is een teken van waardering voor ons enthousiasme, onze drang naar kwaliteit en het groeitraject dat we afgelegd hebben. Het is vooral ook een bevestiging voor onze klanten. Bij VanRoey.be zit je goed. Wij zijn een ICT-partner mét expertise rond WIFI en wie kan vandaag nog zonder? WIFI moet functioneren, ongeacht de omgeving en omstandigheden. Met het uitgebalanceerde productportfolio van Ruckus Wireless kunnen we deze behoefte heel concreet invullen.”

“Wij zijn van onze kant verheugd dat we VanRoey.be kunnen verwelkomen tot onze Ruckus TopDog-familie”, aldus Geert Brauwers, regional sales manager bij Ruckus Wireless. “Door de jaren heen heeft VanRoey.be getoond een toppartner te zijn met een hoge kennis van de Ruckus Wireless oplossingen die ze bovendien ingezet hebben bij mooie en grote projecten. Hiervoor willen we VanRoey.be belonen door hen als één van de eerste de TopDog-status te verlenen.”

VanRoey.be biedt ICT oplossingen aan met een focus op Security, Cloud, Mobile en Applications. Op maat van ondernemingen, scholen, zorginstellingen en andere overheden. Dankzij 20 jaar ervaring, met zorg gekozen oplossingen en partners en een team van 100 experts zorgt VanRoey.be ervoor dat haar klanten betrouwbare en succesvolle zakenpartners blijven. VanRoey.be is een sterke groeier met projecten bij bv. Soudal, Mensura, Würth, Voka, Fluxys, Bobbejaanland, Van Lanschot Bankiers, Renotec, Immoweb en verschillende ziekhuizen en scholengroepen VanRoey.be maakt samen met Webstore.be deel uit van de Van Roey ICT Group.

Ruckus Wireless is een leverancier van high-end draadloze oplossingen. Ruckus Wireless beschikt over een breed scala aan indoor en outdoor Smart WiFi-producten voor ondernemingen en organisaties en heeft meer dan 50.000 referenties wereldwijd. Ruckus Wireless biedt dankzij de gepatenteerde WiFi-technologie mobiele connectiviteit.

Blue Vision Telecom uit Kontich is als distributeur gespecialiseerd in draadloze communicatie.

Op de foto van links naar rechts: Geert Brauwers (Ruckus), Denis Leclef (Blue Vision Telecom), Spencer Hinsen (Ruckus), Hans Van Ballaer, Thomas Willems en Eric Primus van VanRoey.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.