Nieuws Antwerpen VanRoey.be haalt contract binnen bij Smals

VanRoey.be haalt contract binnen bij Smals

VanRoey.be haalt contract binnen bij Smals

patjepatjetochVanRoey.be mag de komende vier jaar een catalogus van security-oplossingen leveren aan Smals. Smals begeleidt e-governmentprojecten en zorgt voor de gebundelde aankoop van ICT-diensten voor overheidsinstellingen in de sociale zekerheid en gezondheidszorg. VanRoey.be wordt zo leverancier van onder andere de RVA, RSZ, RIZIV, Kind en Gezin en diverse Sociale Fondsen en OCMW’s.

Smals creëert via deze raamovereenkomst schaalvoordeel bij overheidsdiensten die de meest adequate security-oplossingen willen implementeren. Op basis van een overheidsopdracht ging de keuze naar producten van onder meer Fortinet die aangeboden worden door VanRoey.be. Fortinet is een wereldwijde leverancier van netwerk security-oplossingen en is marktleider in Unified Threat Management (UTM). Fortinet biedt een brede en performante bescherming tegen de meest recente en dynamische cyberaanvallen én vereenvoudigt de IT infrastructuur.

Pat Van Roey, general manager bij VanRoey.be: “VanRoey.be is Fortinet-partner van het eerste uur. Het team van Fortinet Certified Network Security Professionals van VanRoey.be introduceerde het laatste decennium heel wat Fortinet-oplossingen in België. Zo realiseerden we samen prachtige projecten bij o.a. De Lijn, Immoweb, Fluxys, Van Lanschot Bankiers, Bobbejaanland en AZ Turnhout. Dit contract is een erkenning van de cybersecurity en Fortinet knowhow die Vanroey.be het laatste decennium opbouwde. Wij versterken hiermee onze positie als strategische security en ICT-partner van Belgische ondernemingen, overheden, scholen en zorginstellingen.”

VanRoey.be is gepassioneerd door veiligheid. De experten van het bedrijf zorgen vanuit de provincie Antwerpen voor de beveiliging van data en tools van haar Belgische klanten. De ICT-onderneming is Fortinet Partner of Excellence en met haar Fortinet Platinum Label de hoogst gecertifieerde Fortinet partner van de Belux. De experts van VanRoey.be scholen continu bij en zijn ook gecertifieerd voor Symantec, Veeam, SMS Passcode, VMWare, Ruckus Wireless, Citrix, HP en Microsoft. De track record van de 22-jarige onderneming is groot.

Smals werd 75 jaar geleden opgericht als een in-house dienstverlener voor de federale, regionale en lokale overheden in het domein van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. Zij verenigden zich om samen hun ICT-behoeften te realiseren en vooral het beheer te optimaliseren en te besparen. De gezamenlijke aankoop van hardware, software en ICT-diensten zijn een belangrijk onderdeel van haar werking. Smals kwalificeert zich hierbij, net als de aangesloten instellingen, als aanbestedende overheid. De overheidsopdrachtenwetgeving is dus van toepassing wanneer Smals een beroep doet op de private ICT-markt. Smals realiseert geëngageerde ICT-projecten die een antwoord bieden op actuele maatschappelijke vragen. Zo het internetportaal SocialeZekerheid.be, de multifunctionele kwartaalaangifte DmfA, de app Student@work, de elektronische stempelkaart, het medisch uitwisselingsplatform Vitalink of de vlotte registratie van MUG-interventies.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.