Nieuws Antwerpen VanRoey.be houdt Belgische overheid veilig

VanRoey.be houdt Belgische overheid veilig

VanRoey.be houdt Belgische overheid veilig

ANTWERPEN – VanRoey.be mag ook de komende vier jaar securityoplossingen leveren voor de overheid via Smals vzw. Het ICT-bedrijf, dat ook een vestiging in Antwerpen heeft, verlengt zijn raamovereenkomst, die in 2015 voor een eerste periode van vier jaar werd afgesloten. “Dit is de erkenning van een kwalitatief sterk aanbod tegen competitieve voorwaarden”, zegt general manager Pat Van Roey.

Smals, een gemeenschappelijke organisatie van Belgische overheidsinstellingen, begeleidt die instellingen in de sociale sector en gezondheidszorg in hun zoektocht naar performante ICT-oplossingen en werkt voor haar leden raamovereenkomsten uit.

Op basis van een overheidsopdracht omtrent netwerksecurity ging de keuze, net zoals in 2015, opnieuw naar de producten en diensten van Fortinet, aangeboden door VanRoey.be en in Belux al jarenlang het meest verkochte cybersecurity merk.

Hoogst gecertificeerde partner

VanRoey.be focust al een aantal jaren op security en won eerder dit jaar de Fortinet Emea Grouwth Partner of the Year Award. Het ICT-bedrijf met vestigingen in Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen mag zich verder Partner of Excellence noemen en beschikt over het Platinum Partner-label, wat VanRoey.be de hoogst gecertificeerde Fortinet-partner in de Belux maakt.

General manager Pat Van Roey: “De afgelopen 4 jaar hebben we via Smals onze expertise mogen tonen aan overheidsdiensten zoals Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA), Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ), Rijksdienst voor Pensioenen (RVP) en tal van OCMW’s. De verlenging van deze samenwerking zien we dan ook als een erkenning voor het geleverde werk.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.