Nieuws Antwerpen Vastgoeddeal van 45 miljoen voor het Antwerpse Provestel

Vastgoeddeal van 45 miljoen voor het Antwerpse Provestel

Vastgoeddeal van 45 miljoen voor het Antwerpse Provestel

De Antwerpse investeringsmaatschappij Provestel heeft voor 50.500 vierkante meter winkelvastgoed gekocht van pan-Europese vastgoedinvesteerder Redevco. Volgens makelaar Cushman & Wakefield is dit met een waarde van 45 miljoen euro de grootste investeringstransactie voor 2013 in ons land, nog voor de transactie van Century Center in Antwerpen naar Quares.

De transactie omvat zeven winkellocaties, met huurders als Carrefour, Mc Donalds, H&M, C&A en Brico. Provestel verkocht onmiddellijk twee sites, het houdt de andere vijf (Mortsel, Herentals, Mol, Heusden-Zolder en Moeskroen) in portefeuille

Provestel is het investeringsvehikel van Diego Lagache , één van de oprichters van de keten The Soap Story, waar hij de smaak van winkelvastgoed te pakken kreeg. Met een team van vijf medewerkers wil hij het nu duidelijk op grotere schaal gaan aanpakken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.