Nieuws Antwerpen Vastgoedgroep KOOSI lanceert ‘doe-het-zelf’ verkoopformule

Vastgoedgroep KOOSI lanceert ‘doe-het-zelf’ verkoopformule

Vastgoedgroep KOOSI lanceert ‘doe-het-zelf’ verkoopformule

 

koosiIn Mortsel, Antwerpen en Ekeren is sinds kort een nieuw vastgoedkantoor aan de slag: KOOSI, met een unieke formule waarbij de huiseigenaar zijn pand zelf verkoopt of probeert te verkopen, en daarbij een beroep kan doen op de knowhow van de nieuwe vastgoedspecialist.

KOOSI is opgericht door Joëlle Nauwelaerts en Ingmar Bastien. Hun kantoor bevindt zich in de Kerkstraat in Mortsel. Ze deden enkele overnames in Ekeren en Antwerpen, maar vonden dat er nog iets ontbrak in het immobiliënwereldje.

“We merken dat mensen eerst zelf hun woning trachten te verkopen. Maar in het huidige economisch klimaat lukt dat vaak niet, waardoor de eigenaars alsnog een makelaar inschakelen. Met ‘KOOSI by You’ proberen we onnodige kosten en tijdverlies te vermijden. Wij laten de eigenaar nog altijd zelf zijn woning verkopen. Maar hij kan daarbij wel beroep doen op onze expertise” zeggen de oprichters. “De eigenaar kent zijn woning uiteindelijk het best en kan de kandidaat-koper dan ook het best voorlichten over zijn pand”.

KOOSI zorgt daarbij dan voor de professionele omkadering: stylingtips & tricks om de panden een leuk voorkomen te geven, bv. Daarbij hoort ook een mooie fotoreportage, een eigen miniwebsite die de verkoper dan gebruikt in zijn communicatie, advertenties, een correcte waardebepaling, enz.

De initiatiefnemers beseffen dat de vastgoedmarkt in de Antwerpse regio zeer concurrentieel is. Maar ze geloven zeer sterk in hun project ‘KOOSI by You’  Wij brengen kopers en verkopers samen, zonder er noodzakelijk te hoeven tussen te staan”, besluiten Joëlle Nauwelaerts en Ingmar Bastien van KOOSI.

Meer info: www.koosi.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.