Nieuws Antwerpen Vastgoedkantoor MADE ondersteunt Antwerpse handelaars

Vastgoedkantoor MADE ondersteunt Antwerpse handelaars

Vastgoedkantoor MADE ondersteunt Antwerpse handelaars

ANTWERPEN – Het vastgoedkantoor MADE wil de lokale Antwerpse handelaars een hart onder de riem steken. Met hun ‘Support your locals’–actie willen ze hen helpen een vliegende start te nemen na de internationale gezondheidscrisis. Zo krijgen alle kopers bij MADE een waardebon om te spenderen bij de 73 huurders uit de Retail en horeca.

“Een stad wordt gecreëerd door zijn horeca en handelaars. Zonder deze durvers, creatievelingen en andersdenkenden zou onze stad nooit zijn wat ze vandaag is.” Met die gedachte wil het Antwerpse MADE in deze crisisperiode zijn steentje bijdragen.

Naast de renovatie en residentiële activiteit beheert MADE ook een heleboel huurcontracten in centrum Antwerpen. Het gaat dan over 73 handelaars uit voornamelijk de horeca en handelssector, de zwaarst getroffenen van deze crisis.

Daarom ontwikkelde MADE een plan dat alle kopers die tijdens de lockdownperiode bij MADE in vastgoed investeren, een waardebon van 2.500 euro krijgt. Deze kan je dan spenderen bij één van die 73 retailers en horeca. Op die manier wil het vastgoedkantoor zijn lokale handelaars een hart onder de riem steken.

Het Antwerpse MADE gaat als private projectontwikkelaar verder met zijn activiteit. Het respecteren en toepassen van de voorzorgsmaatregelen trekken ze door in zowel het renovatieproces als de verkoop. Je kan met andere woorden alleen nog vrije en virtuele bezoeken brengen.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.