Nieuws Antwerpen Vastgoedkantoren openen stadskantoor aan oud justitiepaleis

Vastgoedkantoren openen stadskantoor aan oud justitiepaleis

Vastgoedkantoren openen stadskantoor aan oud justitiepaleis

AARTSELAAR/ANTWERPEN/MORTSEL – Vastgoedkantoren habicom uit Mortsel en ERA Stadsgoed, onderdeel van ERA met Belgische hoofdzetel in Aartselaar, openen elk een nieuw filiaal in Antwerpen. Voor habicom is het het eerste kantoor buiten de Antwerpse zuidrand en het vijfde in totaal. ERA Stadsgoed verhuist naar een nieuw pand in de Anselmostraat.

Wanneer de zaakvoerders van damesboetiek Lafère op het kruispunt Anselmostraat en Sanderusstraat aan hun pensioen begonnen, aarzelde vastgoedmakelaar Filip Van Bellinghen geen seconde om op deze zichtlocatie zijn nieuwe kantoor te vestigen, dat na maanden verbouwingsstress nu officieel de deuren opent.

“Je wordt verwelkomt in een riante ontvangstruimte, waar een huisstijl met marmer, notelaar en parketvloer, meteen doet denken aan de rijkelijke interieurs van de herenwoningen in deze buurt. Toeval of niet, dit is net de nichemarkt waar ERA Stadsgoed al jaren in gespecialiseerd is”, vertelt Filip Van Bellinghen van ERA Stadsgoed.

Eerste kantoor in ’t stad

Ook habicom opent een nieuw vastgoedkantoor aan het oud justitiepaleis. Het is al het vijfde filiaal in evenveel jaar voor het jonge vastgoedkantoor uit Mortsel. ‘Het was al langer een droom om ook in ‘ t stad een habicomkantoor te openen. We vonden de ideale locatie en het ideale pand in de schaduw van het oude Justitiepaleis op de hoek van de Paleisstraat en de Anselmostraat”, vertelt zaakvoerder Naranjo Decamps.

Afgelopen zomer kondigde Habicom de opening van het nieuwe kantoor al aan, alsook de opening van een mobiel kantoor. Door de huidige gezondheidscrisis bleven de opening van de nieuwe kantoren beperkt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.